sunt timid

Sunt timid, dar ma tratez…

Asta era titlul unui film lansat in 1978. M-am documentat, nu mai are sens sa cauti 🙂

Si eu am fost multi ani un timid in sensul cel mai deranjant. Cred ca si acum mai sunt, doar ca intre timp am invatat sa-mi controlez emotiile si sa fac in asa fel incat sa par un extrovertit. De fapt cred ca sunt un extrovertit situational.

Gandeste-te la urmatoarea situatie: Esti la o petrecere si observi persoane cu care doresti sa interactionezi.  Ai totusi o retinere, ca sa nu-i spun un atac de panica si scoti telefonul mobil si incepi sa butonezi pe el ca si cum ai avea ceva important de facut. In felul asta te-ai asigurat ca nu te baga nimeni in seama!! Dar totusi, pe cine incerci sa pacalesti?  Pana cand vrei sa te mai ascunzi in spatele telefonului mobil? Oare realizezi cat de mult rau iti faci ?

Suntem fiinte sociale si ne simtim bine atunci cand socializam, ca sa nu mai spun ca ne face bine la psihic dar si la afacere!

Am lansat mai demult pe site un curs care este special pentru ce-i care doresc sa se elibereze de timiditate prin iluzionism. In plus iti ofer si un cod cu care poti experimenta intregul curs cu reducere de 55% din pretul deja taiat.

Codul de reducere este    redus55

Intra aici si foloseste acest cod de reducere.

Comentarii: