magicianul-augustin-spectacol-de-magie

Stimulează-i creativitatea copilului tău și ajută-l să vorbească în public fără inhibiții

Când aveam 5 ani, am descoperit că îmi place să fiu în centrul atenției și că pot capta cu ușurință atenția celor din jurul meu, așa că le-am oferit vecinilor din bloc un spectacol de marionete pentru care ei mă plăteau cu 25 de bani.

La 8 ani, cu banii strânși după ce am mers cu Plugușorul mi-am cumpărat un diaproiector și un casetofon pe care am înregistrat vocile personajelor și am invitat vecinii în cinematograful meu din scara blocului.

La 10 ani am primit o carte cu trucuri explicate și mi-am confecționat un sacou care îmi permitea să fac 20 de trucuri, asta pentru că am avut noroc de o familie ce m-a lăsat și mai important, m-a încurajat să-mi urmez visul și să fiu creativ.

Dacă ai un copilaș, fetiță sau băiețel și vrei să-i stimulezi creativitatea, dacă dorești să-l ajuți să vorbească liber în public, atunci îi ofer posibilitatea de a călca într-o altă lume, o lume a magiei și a posibilităților. Așa copilul tău va fi mai dezghețat, va scăpa de inhibiții comunicând ușor cu ceilalți copii, dar și cu cadrele didactice.

Walt Disney spunea că „toate visele pot deveni realitate dacă avem curajul să le urmăm”, așa că îți propun să-i oferi în dar copilului tău un curs de magie și să-i susții visul pentru că doar așa visul său va putea deveni realitate.

Acum am o întrebare pentru tine: ce doreai să devii când erai mic/mică? Ai reușit să devii ceea ce-ți doreai? Dacă nu, închide ochii și imaginează-ți cum ar fi fost ca visele tale să devină realitate. Acum că ți-ai imaginat, ai făcut deja primul pas. Care este următorul tău vis?

Comentarii: