Magie

Nu ai timp să faci sport? Atunci ai timp să înveți trucuri magice

Vreau să-ți aduc aminte de prima zi din an atunci când te-ai decis că de luni te apuci de sport. Deja îți faci planuri, te-ai gândit la sală și abia aștepți să începi antrenamentele. Așa-i că în fiecare an ți-ai propus asta? Ți-ai făcut o listă de dorințe și când ai ajuns în fața faptului împlinit ți-ai dat seama că nu ai timp. Că serviciul te presează și cum vrei să-ți faci treaba bine, dar vrei să stai și cu cei dragi, alegi să renunți.

A venit vara, este cald și te gândești că ai vrea să alergi prin parc, dar îți dai seama că nici acum nu ai timp. Uite ce îți propun: dacă nu ai timp să faci sport și te enervează transpirația, te provoc să înveți trucuri magice și să transpiri cu creierul. Cum așa? Te invit să parcurgi cursurile mele de trucuri magice și să înveți secretele din spatele iluzionismului.

Seneca spunea că „trebuie să alegem un loc sănătos nu numai pentru corp, ci şi pentru moravurile noastre”, așa că te invit să iei parte la cursurile de iluzionism. Avantaje? Nu stai într-o clasă cu alți oameni ce învață mai încet, iar tu trebuie să-i aștepți și pierzi timp, nu trebuie să fim din același oraș, ai nevoie doar de acces la calculator și îți dezvolți creierul.

Poți învăța trucuri magice foarte ușor cu resurse limitate. De exemplu pot învăța chiar în pauza de masă dacă ai la dispoziție un pachet de cărți, câteva elastice de birou sau chiar câteva monede. Click aici să vezi ce cursuri ai la dispoziție.

Acum te întreb. Ce ai pe birou? Ți-ar plăcea să le faci să dispară? Așteptă răspunsul tău la întrebare.

Comentarii: