5-secrete-pe-care-barmanii-nu-ti-le-vor-dezvalui_size1

Inițiază o discuție într-un mod inedit!

Suntem firi sociabile, dar pentru că unori mai dăm greș în socializarea cu ceilalți, avem nevoie de ajutor extern. Pentru aceasta, trebuie să cunoști câteva trucuri magice prin care poți iniția conversații. Imaginează-ți câte suflete, priviri și domnișoare frumoase poți vrăji. De exemplu, dacă ești barman sau ospătar. Acest curs îți va fi de folos.

În fiecare lecție din acest curs vei descoperi cum este prezentat un truc, care este secretul din spatele trucului, ești îndrumat din unghiuri diferite pentru a optimiza învățarea și primesti sfaturi valoroase de la mine, Magicianul Augustin. Cursul se numește Curs Bundle și îl poți găsi aici.

Johann Wolfgang von Goethe, poet german, ilustru gânditor și om de știință, una dintre cele mai de seamă personalități ale culturii universale spunea că: „Magia este credința în tine, daca tu nu poți avea incredere în tine, nu poți face nimic.”

Ce trebuie să faci în continuare? Să descarci cursurile de magie de pe site-ul meu, să le exersezi acasă și când vei ieși în oraș și vei vedea o domnișoară singurică la bar, o vei impresiona cu un truc magic de cărți. În așa fel vei învăța lucruri noi, vei cunoaște domnișoare interesante și vei avea o mai mare încredere în tine.

Ia spune-mi? Ai un pachet de cărți prin preajmă?

Comentarii: