smokemirror

Exersează-ți degetele și… mintea

O petrecere restrânsă în compania celor mai buni prieteni și o masă de poker, aceasta este rețeta unei seri reușite, mai ales dacă aceștia sunt pasionați de jocurile cu cărți. Îi poți impresiona cu dexteritatea cu care dai dovadă în mânuirea așilor. Cunoscând trucuri magice îți poți exersa degetele și, desigur, mintea.

Îți prezint acest curs de trucuri magice cu ajutorul cărților de joc. Vei avea ocazia de a afla cum sunt făcute manipulațiile cu cărți și principiile generale ale trucurilor cu cărți de joc. Vei învăța ușor pentru că sunt profesionist în ceea ce fac. Ai posibilitatea de a învăța mai multe trucuri magice cu care să-ți uimești prietenii și în plus, primești consultanță pe Skype de la mine, Magicianul Augustin.

Acum am o provocare pentru tine, mergi la un prieten și pune-l să se gândească la un număr de la 1 la 9, dar să nu aleagă numărul 3 și în 80% din cazuri va alege numărul 7. Spune-mi. Ce a ales?

Hermann Hesse, scriitor german, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură pe anul 1946, spunea că: „Începuturile sunt pline de magie!”, așa că te invit să intri în jocul meu magic învățând trucuri magice cu cărți. Ce spui, accepți provocarea?

Comentarii: