Augustin Money

Cum să faci bani cu trucuri de magie

Se spune că un adevărat antreprenor poate face bani din orice. Sunt oameni care vând lucruri, produse, idei și chiar vise. Sunt oameni care în anul 2012 au achiziționat așa zise costume sau echipamente de supraviețuire pentru a trece cu bine peste „sfârșitul lumii” sau oameni care vând pământ pe lună sau chiar stele, tu de ce nu ai câștiga bani din pasiunea ta?

Confucius, mare filosof chinez, cel care a influențat decisiv gândirea asiatică spunea că: „dacă îţi place ceea ce faci, niciodată nu va fi o muncă”. Așa că trăiește frumos și urmează-ți chemarea!

Dacă ți-a plăcut misterul, magia, iluzionismul încă de la vârstă fragedă, dacă ai învățat anumite trucuri cu cărți sau cu monede și ți-ai dorit încă de mic să devii magician, eu zic să nu uiți și de inima ta și să faci ceea ce-ți place.

Dacă ai descoperit că asta îți place să faci: învață, exersează iar și iar câteva trucuri de magie până când le vei putea face și cu ochii închi;i. Apoi remarcă-te în grupul tău de prieteni, la petreceri și alte evenimente cu trucurile învățate. Creează-ți o imagine pozitivă, un brand personal puternic și pozitiv, folosește Social Media și intră în legătură cu persoane ce te pot ajuta, vorbește frumos cu oamenii și ajută-i de fiecare dată când au nevoie pentru că mai apoi vei avea și tu nevoie de ajutor.

Dacă ai nevoie de ajutor în trucuri magice te invit să tragi o privire aici peste cursurile ce le organizez. Ce părere ai, te tentează ceva de acolo?

Comentarii: