love-your-brain

Cum arată un creier îndrăgostit?

Astăzi vă povestesc despre un subiect puțin mai diferit. În articolele trecute, am discutat despre cum să impresionezi fetele cu ajutorul trucurilor magice și imaginându-mi că ai reușit să încânți destule fete, a venit timpul să alegi una dintre cele multe (glumesc) de care să te îndrăgostești.

Acum, sunt curios daca stii cum arată creierul tău atunci când simți că ești îndrăgostit?

De ce ne dorim să simțim dragostea cu atâta înfocare? De ce suntem capabili să facem mari sacrificii atunci când suntem îndrăgostiți? Pentru a oferi răspunsuri la astfel de întrebări și pentru a explica nevoia noastră fizică pentru dragostea romantică, Helen Fisher, alături de echipa sa de cercetare, a studiat cu ajutorul RMN-ului funcţional pe de o parte oameni îndrăgostiţi, iar pe de altă parte, oameni care tocmai fuseseră părăsiţi.

Dr. Helen Fisher este cunoscută în lumea întreagă ca „Cercetătoarea iubirii”. Aceasta studiază de peste 25 de ani iubirea, modul în care oamenii se îndrăgostesc și de ce se îndrăgostesc. Cercetătoarea iubirii a ajuns la concluzii inedite și captivante pe care le vei afla urmărind videoclipul de mai jos.

Știai că dragostea are cam aceleași efecte pe care le are și cocaina asupra creierului uman? Astfel de descoperiri a făcut Dr. Helen. Pentru a afla și alte explicații spectaculoase, pentru a înțelege ce efecte au endorfinele asupra ta, dă play videoclipului de mai jos:

0
Blog
Comentarii: