1000000Euro

M A G I E & C R E A T I V I T A T E pentru noncreativi… 5

Te intereseaza in continuare sa devii mai creativ? Ca sa-ti vina mai usor, iata mai jos linkurile directe catre primele patru articole: articolul cu numarul 1 , doi , III si PATRU

Astazi vei afla cum sa faci 1.000.000 de euro… folosind cateva tehnici.

Hai sa incepem !

Am auzit multi oameni ca si-ar dori sa fie milionari. Unii sunt mai specifici si stiu si ce suma isi doresc. Daca ii intreb la ce ar folosi acea suma, déjà au o mare problema.

Foarte multi oameni se gandesc ca pentru a ajunge sa stranga sume importante de bani, sunt doar cateva cai prin care pot face acest lucru.

Sa facem impreuna o lista cu metode prin care poti sa ajungi sa detii cel putin 1000000 de euro fara sa muncesti tu pentru ei :

  1. Loterie

  2. Mostenire

  3. Imprumut

  4. Vanzarea unor obiecte sau colectii vechi

  5. SAMD

Asa cum observi, poti face un million de de euro fara sa muncesti prea mult. Urmatoarea etapa este sa cauti solutii si sa generezi cu USURINTA un milion de euro. Am accentuat cuvantul USURINTA, tocmai pentru ca sunt multe persoane care inca mai cred ca a strange 1000.000 de euro este o treaba grea sau imposibila. Iata cum au facut altii mai mult de un million de euro foarte usor si cu idei cat se poate de ciudate sau unele foarte banale

http://www.businessinsider.com/12-creative-ways-to-make-a-million-2014-5?op=1

Mai exista un mod prin care poti sa faci un million de dolari : sa-i ceri de la cei care au !!!!

Asta am facut la un moment dat pe facebook. In poza de mai jos poti vedea ce a iesit.

un milion mic

Am gasit mai apoi un american care s-a gandit inaintea mea la aceasta metoda, singura diferenta este ca el a reusit sa convinga pe cineva.

La final te invit sa faci urmatorul exercitiu :

Ia o hartie A4 si scrie pe ea cum ai administra un milon de euro timp de un an de zile. Fii cat mai specific, adica scrie acolo si sampania pe care o cumperi pentru a face cinste la prieteni. Totul !!!

Timp alocat pentru exercitiu: 15 minute

Observa daca reusesti sa te incadrezi in timp si ce gandesti in momentul in care « cheltui » banii pe hartie. Sper ca acest exercitiu sa te ajute sa intelegi ca ar fi bine sa incepi de acum sa cauti acel million.

Spor !!!!

Comentarii: