Fără titlu

Antrenează-ți mintea și impresionează-ți prietenii

De câte ori ai fost la evenimente, petreceri, zile de naștere unde așteptai „să se împartă pijamalele” pentru că petrecerea era plictisitoare? Așa-i că îți doreai să antrenezi oamenii de la petrecere? Ai încercat cu bancuri, scheme de dans și tot nimic? Uite ce poți face! Te poți învăța trucuri de magie ce-ți vor antrena mintea și-ți vor distra prietenii. Așa vei deveni sufletul petrecerii și vei avea o mulțime de admiratori și desigur, admiratoare.

Te invit să vizionezi unul dintre multele trucuri magice cu care te pot uimi la spectacolele mele de magie. În filmulețul de mai jos mă surprinzi îndoind o lingură. Te invit și pe tine să iei o lingură și să faci cum fac și eu. Ți-a ieșit? Dacă da primești o halbă plină cu aprecieri din partea mea, dacă ești băiat, sau un cocktail plin cu complimente, dacă ești domniță. Dacă nu, înseamnă că ai luat din greșeală furculița. 🙂 Arată acest videoclip și prietenilor. Lor le-au ieșit trucul?

Albert Einstein spunea că „îţi poţi trăi viaţa doar în două moduri. Sau crezi că nu există magie, sau crezi că totul e magie.” Eu cred că magia este în fiecare lucru ce ne înconjoară. Tu ce crezi?

Învață și tu trucuri magice cu accent garantat la public. Click aici: http://academiadeiluzionism.ro/course/curs-cu-trucuri-magice-explicate-de-mentalism/

 

Comentarii: