monede

Alimentează-ți creierul cu lucruri interesante

Când suntem mici mintea noastră este antrenată să învețe zilnic, trecem la liceu și suntem obligați să învățăm chiar dacă uneori mai și trișăm, ajungem la facultate și învățăm din ce în ce mai puțin. Așa este, dacă învățai pentru examene în seara de dinaintea examenului, atunci înseamnă că nu învățai din plăcere, dar nici nu-ți doreai să faci un efort în sensul acesta.

Creștem mari, avem grijile noastre și învățăm din ce în ce mai puțin. Sfatul meu este să-ți alimentezi zilnic creierul cu ceva nou pentru că în așa fel îți menții creierul sănătos și afli lucruri interesante.

Astăzi tu ce ai învățat? Învață un cuvânt nou, un concept, o nouă limbă străină sau mai bine, învață un truc magic.

Îți propun să înveți trucuri magice explicate cu monede și elastice. Așa îți voi arăta o mulțime de trucuri magice explicate din unghiuri diferite de filmare. Ai ocazia de a afla care sunt principiile generale ale trucurilor cu monede și elastice și primești mai multe variante de prezentare.

Santiago Ramon y Cajal, histologist și doctor spaniol, unul din cei doi spanioli laureați ai Premiului Nobel pentru medicină, fiind considerat unul dintre fondatorii neuroștiinței moderne spunea că: „creierul este o lume care constă dintr-un număr de continente neexplorate şi mari întinderi de teritorii necunoscute.”

Ai pe birou câteva monede sau elastice? Uite ce poți face cu ele: învață trucuri magice explicate pe monede și elastice!

Așa că te întreb iar, tu ce ai învățat astăzi? Fă ceva pentru tine și pentru sănătatea creierului tău!

Comentarii: